GASZTROPSZICHOLÓGIA - Terítéken a lélek
  • info@gasztropszichologia.hu
  • Kezdőlap
  • EGY CSIPETNYI TUDOMÁNY
  • JÓÍZŰ SZTORIK
  • "ÖNISMERET GASZTRONYELVEN" TRÉNING
  • KAPCSOLAT
  • Több...

    EGY CSIPETNYI TUDOMÁNY

    "ÉTKEZÉSI SZABÁLYOK HELYETT A RÍTUSOKBAN HISZEK"

    Tóth Balázs pszichológus, kutató, a Csányi Vilmos etológussal közösen írt "Hiedelmeink" című könyv szerzője. Tinédzser kora óta foglalkoztatja a táplálkozástudomány, …

    Tovább

    GYERE(K) A KONYHÁBA!

    A konyhában és étkezőben nyüzsgő élet zajlik. Hétköznap este, hétvégi ebédnél, házibuliban, ünnepi vendégségben sokszor itt tartjuk a nagy beszélgetéseket, hiába várnak a lakás …

    Tovább

    MIT EGYEK, HOGYAN EGYEK, HA BOLDOG AKAROK LENNI?

    A tudomány jelenlegi állása szerint a helyes étrend megválasztásakor az alábbi, egyszerűen betartható szempontokat érdemes figyelembe venni:

    Tovább

    MEDITÁCIÓ ÉS MINDFULNESS A KONYHÁBAN

    Változó, hogy kit mi kapcsol ki egy fárasztó nap után, ki hogyan tud feltöltődni, megpihenni. Van, aki sportol, mások festenek, vagy a zenéhez menekülnek. És vannak, akiknek a főzés hoz …

    Tovább

    FŐZÉSSEL A DEPRESSZIÓ ELLEN

    "Az vagy, amit megeszel" – vallotta Hippocrates. Modern, túlkínálattal és felgyorsult tempóval járó életünkben erről mintha megfeledkeztünk volna… Nem figyelünk eléggé a …

    Tovább

    A MÁSODIK AGYAD: A MIKROBIOM

    Melyik az a szervünk, amely csak 200 grammot nyom, de eldönti, hogy hízunk-e, depressziósak leszünk-e, vagy netán táplálékallergiások?

    Tovább

    Gasztropszichológia 2022/Minden jog fenntartva/A tartalom idézése forrásmegjelöléssel lehetséges.

    A honlap motorja ahonlap.hu

    Honlapunk statisztikai elemzések miatt cookie-kat működtet, de ezzel nem tudunk Téged személyesen beazonosítani. Ha tovább használod honlapot, hozzájárulsz a cookie-k működéséhez.


    Elfogadom