Dolgozzunk együtt!
TANÁCSADÁS, CSOPORTMUNKA, WORKSHOP

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ

A tanácsadás során egy-egy életvezetési kérdésre, elakadásra új szemszögből tekintünk rá. Az átlagosnál nagyobb hangsúlyt fektetünk az étkezés témájára, a gasztronómia területéről merítünk szimbólumokat. Feltérképezzük a különböző étkezési szokások, "forgatókönyvek" mögött rejlő lelki folyamatokat és gyakran foglalkozunk ízekhez kapcsolódó emlékekkel. A folyamat közben közelebb kerülhetsz saját magadhoz és könnyebben érthetsz másokat is: családtagokat, barátokat, munkatársakat.

12 év alatti gyerekek esetén szülői konzultációra van lehetőség. 

Gyakori témák: döntéshelyzet; veszteségélmény; önismereti fejlődés; fogyás-hízás; rendszertelen evés; válogatós, "rossz evő" gyerek; családi étkezési szokások; étellel jutalmazás-büntetés, érzelmi evés

A tanácsadás időtartama: 50 perc. Díja: 10 000 Ft

ÖNISMERET A KONYHÁBAN - WORKSHOP FŐZÉSSEL ÉS LÉLEKTANNAL

Egy nap, amikor életed fontos eseményeivel foglalkozhatsz, és jobban megismerheted magad. Egy nap, amikor kiderítheted, hogyan válhat a konyha önismereti tereppé és mit árul el rólad a főzési, étkezési stílusod. 

Ezen a programon a sütés-főzésen és az ételeken keresztül bontakozik ki a történeted, a fő személyiségjegyeid és szerepeid. A feladatok komoly és lényeges témákkal foglalkoznak, mégis szórakoztatóak és játékosak lesznek. Biztonságos és megtartó közegben mesélhetsz magadról - annyit, amennyit kényelmesnek érzel. A fontos közös étkezéseket sosem felejtjük el. A záró vacsoránk pont ilyen maradandó élmény lesz! 

A program időtartama: 8 óra. Díja: 32 000 Ft, ami az egésznapi étkezést is tartalmazza. Legközelebbi időpont: 2023. október 7., 10 óra
Helyszín: Ribizli Egészségműhely, Nagykovácsi (Pest megye)

 

NYíLT TRÉNING GASZTRO-SZEREPLŐKNEK

 Kik a gasztro-szereplők? Mindazok, akik a gasztronómia világában dolgoznak: vendéglátásban, saját gasztrovállalkozásban, kézműves termékekkel, bloggal, food design-nal, ételfotózással, szakújságírással, rendezvényekkel járulnak hozzá a hazai gasztroélet pezsgéséhez. 

Ha ez a terület a mindened, és örülnél, ha az ízek mellé a pszichológia tudománya is társulna, Neked szól a tréning! 

Mivel fogunk foglalkozni? Az ételkészítés és étkezés lélektani oldalával, az ízek és tálalás által közvetített üzenettel, kommunikációval, friss kutatási eredményekkel, a tápanyagok lelki egészségre gyakorolt hatásával - elméleti és gyakorlati oldalról egyaránt. És ki tudja, lehet, hogy új üzleti partnert is találsz majd...

A program időtartama: 6 óra. Díja: 24 000 Ft.
Legközelebbi időpont: 2023. október 10., 10 óra
Helyszín: Ribizli Egészségműhely, Nagykovácsi (Pest megye) 

MENTESEN ESZEM - ONLINE CSOPORT "MENTESEN" ÉTKEZŐKNEK

Mentesen, de mitől? Hústól, gluténtól, laktóztól, fruktóztól... A sor még sokáig folytatható. Bármilyen speciális étrendet követsz, és bármi is legyen az oka, biztosan felmerültek már benned kérdések, nehézségek, kételyek ezen az úton.

Az átlagostól eltérni sosem egyszerű, de számos lehetőséget is rejt magában. A csoportban a mentes étkezés lélektani oldalával foglalkozunk majd, olyan biztonságos körben, ahol csupa hozzád hasonló emberrel találkozhatsz. Ahol a mentes étkezés lesz AZ átlagos.

Online dolgozunk, ezért bárhonnan könnyedén csatlakozhatsz.

A foglalkozás időtartama: 3 x 3 óra. Díja: 21 000 Ft / 3 alkalom. 
Új csoport kezdő alkalma: 2023. október 27., 17 óra

ÖNISMERET GASZTRONYELVEN - 6 ALKALMAS ONLINE TRÉNING  

ADJ GASZTROPSZICHOLÓGIÁT KARÁCSONYI AJÁNDÉKBA! RENDELJ SZEMÉLYRESZABOTT, NYOMTATHATÓ AJÁNDÉKUTALVÁNYT A LENTI ŰRLAPON! 

Szívesen foglalkozol ételekkel - akár elkészítésről, akár kóstolásról van szó? Fejlesztenéd az önismeretedet, de nincs időd / lehetőséged útra kelni egy csoportfoglalkozásra? Az "Önismeret gasztronyelven" tréning  100%-ban online zajlik, bárhonnan csatlakozhatsz. Havonta találkozunk, összesen 6 alkalommal. 

A közös beszélgetések során ízeken keresztül bontakozik ki életed története, a fő személyiségjegyeid és szerepeid. A feladatok komoly és fontos témákkal foglalkoznak, mégis szórakoztatóak és játékosak lesznek. Biztonságos és megtartó közegben mesélhetsz magadról - mindig annyit, amennyit kényelmesnek érzel. És amellett, hogy összeáll pár új darab a saját életed mozaikdarabkáiból, másokat is megismerhetsz, akiknek hasonló az érdeklődési körük, mint neked. 

A foglalkozás időtartama: 6 x 3 óra. Díja: 42 000 Ft / 6 alkalom (részletfizetési lehetőséggel) Új csoport kezdő alkalma: 2024. január 26., 17 óra

EBBŐL CSAK JÓ SÜLHET KI, JELENTKEZEM!

Az űrlap kitöltése után e-mailben kapsz visszajelzést. A csoportok indulásához szükséges létszám: minimum 3 fő. 

Czecz Fruzsina

Czecz Fruzsina

tanácsadó szakpszichológus info@gasztropszichologia.hu +3630-525-69-89

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Tájékoztatók
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Kövesd a közösségi oldalakat is! 

Gasztropszichológia Czecz Fruzsinával
Kattints a képre, és irány a Gasztropszichológia Instagram oldala! >>
Gasztropszichológia Czecz Fruzsinával
Kattints a képre, és irány a Gasztropszichológia Facebook oldala! >>