Dolgozzunk együtt!
TANÁCSADÁS, CSOPORTMUNKA, WORKSHOP

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ

A tanácsadás során egy-egy életvezetési kérdésre, elakadásra új szemszögből tekintünk rá. Az átlagosnál nagyobb hangsúlyt fektetünk az étkezés témájára, a gasztronómia területéről merítünk szimbólumokat. Feltérképezzük a különböző étkezési szokások, "forgatókönyvek" mögött rejlő lelki folyamatokat és gyakran foglalkozunk ízekhez kapcsolódó emlékekkel. A folyamat közben közelebb kerülhetsz saját magadhoz és könnyebben érthetsz másokat is: családtagokat, barátokat, munkatársakat.

Gyerekek esetén szülői konzultációra van lehetőség. 

Gyakori témák: döntéshelyzet; veszteségélmény; önismereti fejlődés; fogyás-hízás; rendszertelen evés; válogatós, "rossz evő" gyerek; családi étkezési szokások; étellel jutalmazás-büntetés, érzelmi evés

A tanácsadás időtartama: 50 perc. Díja: 10 000 Ft

ÖNISMERET GASZTRONYELVEN - 6 ALKALMAS ONLINE TRÉNING

Szívesen foglalkozol ételekkel - akár elkészítésről, akár kóstolásról van szó? Fejlesztenéd az önismeretedet, de nincs időd / lehetőséged útra kelni egy csoportfoglalkozásra? Az "Önismeret gasztronyelven" tréning  100%-ban online zajlik, bárhonnan csatlakozhatsz. Havonta találkozunk, összesen 6 alkalommal. 

A közös beszélgetések során ízeken keresztül bontakozik ki életed története, a fő személyiségjegyeid és szerepeid. A feladatok komoly és fontos témákkal foglalkoznak, mégis szórakoztatóak és játékosak lesznek. Biztonságos és megtartó közegben mesélhetsz magadról - mindig annyit, amennyit kényelmesnek érzel. És amellett, hogy összeáll pár új darab a saját életed mozaikdarabkáiból, másokat is megismerhetsz, akiknek hasonló az érdeklődési körük, mint neked. 

A foglalkozás időtartama: 6 x 3 óra. Díja: 42 000 Ft/6 alkalom (részletfizetési lehetőséggel)

ÖNISMERET GASZTRONYELVEN - INTENZÍV SZOMBAT SZEMÉLYESEN, FŐZÉSSEL

Egy nap, amikor életed fontos eseményeivel foglalkozhatsz, és jobban megismerheted magad. Egy nap, amikor kiderítheted, hogyan válhat a konyha önismereti tereppé és mit árul el rólad a főzési, étkezési stílusod. 

Ezen a programon a sütés-főzésen és az ételeken keresztül bontakozik ki a történeted, a fő személyiségjegyeid és szerepeid. A feladatok komoly és lényeges témákkal foglalkoznak, mégis szórakoztatóak és játékosak lesznek. Biztonságos és megtartó közegben mesélhetsz magadról - annyit, amennyit kényelmesnek érzel. A fontos közös étkezéseket sosem felejtjük el. A záró vacsoránk pont ilyen maradandó élmény lesz! 

A program időtartama: 8 óra. Díja: 32 000 Ft, ami az egész napi étkezést is tartalmazza. Jelentkezés: 2023. júniustól

 

NYíLT TRÉNING GASZTRO-SZEREPLŐKNEK

Kik a gasztro-szereplők? Mindazok, akik a gasztronómia világában dolgoznak: vendéglátásban, saját gasztrovállalkozásban, kézműves termékekkel, bloggal, food design-nal, ételfotózással, szakújságírással, rendezvényekkel járulnak hozzá a hazai gasztroélet pezsgéséhez. 

Ha ez a terület a mindened, és örülnél, ha az ízek mellé a pszichológia tudománya is társulna, Neked szól a tréning! 

Mivel fogunk foglalkozni? Az ételkészítés és étkezés lélektani oldalával, az ízek és tálalás által közvetített üzenettel, kommunikációval, friss kutatási eredményekkel, a tápanyagok lelki egészségre gyakorolt hatásával - elméleti és gyakorlati oldalról egyaránt. És ki tudja, lehet, hogy új üzleti partnert is találsz majd...

A program időtartama: 8 óra. Díja: 24 000 Ft Jelentkezés: 2023. júniustól

A feltüntetett díjak bruttó árak és 2023. december 31-ig érvényesek. 

EBBŐL CSAK JÓ SÜLHET KI, JELENTKEZEM!

Az űrlap kitöltése után e-mailben kapsz visszajelzést. A csoportok indulásához szükséges létszám: minimum 3 fő. 

Czecz Fruzsina

Czecz Fruzsina

tanácsadó szakpszichológus info@gasztropszichologia.hu

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Tájékoztatók
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Kövesd a közösségi oldalakat is! 

Gasztropszichológia Czecz Fruzsinával
Kattints a képre, és irány a Gasztropszichológia Instagram oldala! >>
Gasztropszichológia Czecz Fruzsinával
Kattints a képre, és irány a Gasztropszichológia Facebook oldala! >>