SZERETSZ SÜRÖGNI-FOROGNI A KONYHÁBAN?


SZÍVESEN MEGISMERNÉD MAGAD ÉS MÁSOKAT?


SZERINTED VAN ÍZE AZ ÉRZELMEKNEK?

IGEN? AKKOR ITT A HELYED.
VEGYÉL RÉSZT AZ "ÖNISMERET GASZTRONYELVEN" TRÉNINGEN! 

100% ONLINE

A tréningre bárhonnan csatlakozhatsz, nem kell útra kelned.

TÁRSASÁG

Olyan, értékes embereket ismerhetsz meg, akiknek hasonló az érdeklődési körük, mint neked.

TUDÁS

Elméleti és gyakorlati tudással gazdagodhatsz.

BIZTONSÁG

Biztonságos és megtartó közegben mesélhetsz magadról. Mindig annyit, amennyit kényelmesnek érzel.

FEJLŐDÉS

A lélektani munka során fejlődik az önismereted, másokat hallgatva pedig az értő figyelmed és empátiád erősödik.

JÁTÉKOSSÁG

A feladatok - azzal együtt, hogy komoly és fontos témákkal foglalkoznak - szórakoztatóak és játékosak lesznek.

Mit jelent az, hogy " önismeret gasztronyelven " ?

Önismeret gasztronyelven
A konyhában megszerezhető tudás sokkal több, mint egy-egy recept elkészítése. Az "önismeret gasztronyelven" megmutatja a lélek olyan apró szegleteit, mellyel megértjük, hogy miért ragaszkodunk annyira valaki főztjéhez, miért nem szeretünk bizonyos ételeket, vagy miért nyugtatjuk magunkat édességgel. Ha rálátunk saját szokásaink mögött húzódó lelki folyamatokra, közelebb kerülünk önmagunkhoz és másokhoz is. Családtagjainkhoz, akikkel sokszor ültük már körül az étkezőasztalt - néha vidám, máskor fagyos hangulatban. Barátokhoz, munkatársakhoz, akikkel a nagy beszélgetések gyakran étel-ital mellett zajlanak. 

A tréning során ízeken keresztül bontakozik ki életed története, a fő személyiségjegyeid és szerepeid. Önismereti út az ételeken keresztül, az ízek nyelvén, étkezéshez kapcsolódó történetek mentén. Az ételeket - azon kívül, hogy finomságnak tekintjük - szimbólumként is használjuk majd.  

 

A TRÉNING FELÉPÍTÉSE

ELŐZETES INTERJÚ

Minden jelentkező rövid, online interjún vesz részt Czecz Fruzsina tanácsadó szakpszichológussal, a csoport vezetőjével. Itt megoszthatod, miért érdekel a tréning, és felteheted a kérdéseidet.

HAVI RENDSZERESSÉG

Ha felvételt nyersz a csoportba, havonta fogunk találkozni az online térben, összesen 6 alkalommal. Egy alkalom 180 perces.

VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉG

Két csoport indul, egy SZERDAI és egy SZOMBATI. Kiválaszthatod, neked melyik a megfelelőbb.

HÁZI FELADATOK

Az intenzív online munkát házi feladatok egészítik ki. Készítsd a konyhapultot, időnként szükség lesz rá! ;)

MIKOR KEZDÜNK?

SZERDAI CSOPORT első alkalma: 
január 25., 17:00-20:00

 

SZOMBATI CSOPORT első alkalma:
január 28., 17:00-20:00

MENNYIBE KERÜL?

Egy alkalom ára 5000 Ft + Áfa/fő, a teljes tréning díja 30 000 Ft + Áfa/fő. 

GASZTROPSZICHOLÓGIA,
MINT Karácsonyi ÉLMÉNYajándék

Szívesen meglepnél valakit az "Önismeret gasztronyelven" tréninggel? Kérj nyomtatható ajándékutalványt! 


Írd meg az ajándékozott(ak) nevét az info@gasztropszichologia.hu címre!


Van lehetőség rokonok, baráti társaságok, munkahelyi csapatok részvételére is? Természetesen!
Jelentkezzetek, és külön csoport indul kizárólag nektek. 

KORÁBBI CSOPORTTAGOK MONDTÁK...

A múltban történteken nem tudok változtatni, és ezeken már többször végigrágtam magam... De most, a tréning segítségével tudtam igazán mélyre ásni. Köszönöm!

B. Edit

Ez a kurzus nem a gyomromat táplálta, hanem a lelkemet. Bár szerencsém volt, mert ráadásként receptötleteket is kaptam.

F. Kata

Olyan csoport gyűlt össze, akikkel a záró alkalom után is tartjuk a kapcsolatot. Hálás vagyok érte!

K. Anett

EBBŐL CSAK JÓ SÜLHET KI, JELENTKEZEM!

AZ ŰRLAP KITÖLTÉSE UTÁN E-MAILBEN KAPSZ VISSZAJELZÉST, ÉS EGYEZTETJÜK AZ ISMERKEDŐ BESZÉLGETÉS IDŐPONTJÁT. 
Minimális létszám: 3 fő, maximális létszám: 6 fő /csoport. 

Czecz Fruzsina

Czecz Fruzsina

gasztropszichológus, tanácsadó szakpszichológus, a csoport vezetője info@gasztropszichologia.hu





A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Tájékoztatók




A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Kövesd a közösségi oldalakat is! 

Gasztropszichológia Czecz Fruzsinával
Kattints a képre, és irány a Gasztropszichológia Instagram oldala! >>
Gasztropszichológia Czecz Fruzsinával
Kattints a képre, és irány a Gasztropszichológia Facebook oldala! >>