Rólam

Czecz Fruzsina vagyok, a Gasztropszichológia oldal létrehozója. 2012-ben végeztem a Károli Gáspár Református Egyetemen pszichológusként, majd az ELTE szakirányú továbbképzésén szereztem tanácsadó szakpszichológus oklevelet. Itt kezdtem mélyebben foglalkozni a gasztronómia és a lélektan lehetséges metszéspontjaival - szerencsére akad bőven... 

A pszichológia mellett az írás is régóta fontos és örömet adó része az életemnek. 2013-ban elvégeztem a Centrál Médiaakadémia akkreditált újságíró képzését, ahol a nyomtatott és online sajtó világát is 
megismerhettem.

2020-ban néhány évre az Egyesült Államokba költöztem. Megtisztelő, hogy óraadó oktatóként a világ másik feléről online Gasztropszichológia kurzust tarthatok a Károlin. Közben én magam is újra hallgató lettem, a Center for Nutritional Psychology (Táplálkozáspszichológiai Központ) képzésein veszek részt. Emellett
 egy gasztropszichológiai könyvön dolgozom, ami a tervek szerint 2022 őszén jelenik meg. 

Bármeddig tudom hallgatni az étkezéshez kapcsolódó történeteket és rajongok a szakácskönyvekért, gasztrofilmekért, főzőműsorokért. Meg a pogácsáért.

MEGJELENÉSEK

Jazzy Rádió

2022. január >>

"Hogyan kapcsolódnak össze az ízek és az érzelmek?" - Dr.Jazzy H. Varga Mariann-nal

Nők Lapja

2022. január >>

"A fogyókúra lélektani háttere bonyolultabb, mint gondolnánk" - Lélekbúvár Rist Lillával

Retro Rádió

2021. augusztus >>

"Mivel foglalkozik a gasztropszichológia?" - Rádiókonyha Vágó Pirossal

KAPCSOLAT

Információ, bejelentkezés, együttműködési lehetőség: info@gasztropszichologia.hu
Közösségi oldalak: >>> Facebook ,  >>> Instagram

Tájékoztatók




A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Találkozzunk a Facebook-on is!