Rólam

Czecz Fruzsina vagyok, a Gasztropszichológia oldal létrehozója. 2012-ben végeztem a Károli Gáspár Református Egyetemen pszichológusként, majd az ELTE szakirányú továbbképzésén szereztem tanácsadó szakpszichológus oklevelet. Itt kezdtem mélyebben foglalkozni a gasztronómia és a lélektan lehetséges metszéspontjaival - szerencsére akad bőven... 

Az írás régóta fontos és örömet adó része az életemnek. 2013-ban elvégeztem a Centrál Médiaakadémia akkreditált újságíró képzését, ahol a nyomtatott és online sajtó világát is 
megismerhettem.

2020-ban néhány évre az Egyesült Államokba költöztem. Megtisztelő, hogy óraadó oktatóként a világ másik feléről online Gasztropszichológia kurzust tarthatok a Károlin. Közben én magam is újra hallgató lettem, a Center for Nutritional Psychology (Táplálkozáspszichológiai Központ) képzésein veszek részt. 


Bármeddig tudom hallgatni az étkezéshez kapcsolódó történeteket és rajongok a szakácskönyvekért, gasztrofilmekért, főzőműsorokért. Meg a pogácsáért.

KAPCSOLAT

Információ, bejelentkezés, együttműködési lehetőség: info@gasztropszichologia.hu
Közösségi oldalak: >>> Facebook ,  >>> Instagram