Czecz Fruzsina gasztropszichológus
Fotó: Kacziba Márti

Rólam


Szeretettel köszöntelek, Czecz Fruzsina vagyok. 2012-ben végeztem a Károli Gáspár Református Egyetemen pszichológusként, majd az ELTE szakirányú továbbképzésén szereztem tanácsadó szakpszichológus oklevelet. Itt kezdtem mélyebben foglalkozni a gasztronómia és a lélektan lehetséges metszéspontjaival - szerencsére akad bőven... 

A pszichológia mellett az írás is régóta fontos és örömet adó része az életemnek. 2013-ban elvégeztem a Centrál Médiaakadémia akkreditált újságíró képzését, ahol a nyomtatott és online sajtó világát is megismerhettem.

Megtisztelő, hogy óraadó oktatóként rendszeresen Gasztropszichológia kurzust tarthatok a Károlin. Közben én magam is újra hallgató lettem, a Center for Nutritional Psychology (Táplálkozáspszichológiai Központ) képzésén vettem részt. 

Terítéken a lélek - Önismeret az ételeken keresztül című gasztropszichológiai könyvem 2022 őszén jelent meg. (Megrendelhető: >>ITT)


Bármeddig tudom hallgatni az étkezéshez kapcsolódó történeteket és rajongok a szakácskönyvekért, gasztrofilmekért, főzőműsorokért. Meg a pogácsáért.

Hogyan dolgozom? 

Egyéni konzultációim és csoportalkalmaim során a fontos életeseményeket és tulajdonságokat az ízek, ételek, étkezés felől közelítjük meg. Ebből játékos, szórakoztató, olykor pedig megterhelő, megható pillanatok születnek. A gasztronómia nyelvét mindannyian értjük. Segít feloldódni, megnyílni, és korábban nem ismert nézőpontból látni egy-egy eseményt. Mivel pályámat gyermekpszichológusként kezdtem, építek erre a tapasztalatra, és gyerekekkel, kamaszokkal, felnőttekkel egyaránt foglalkozom. 

Gyakori témák: önismeret fejlesztése; életvezetési kérdések; döntéshelyzet; veszteségélmény; stresszcsökkentés; fogyás-hízás; rendszertelen evés; érzelmi evés; válogatós, "rossz evő" gyerek; családi étkezések; étellel jutalmazás-büntetés.

 

KAPCSOLAT

Információ, bejelentkezés, együttműködési lehetőség:
+3630-525-69-89, info@gasztropszichologia.hu
A konzultációk helye a Budapest szomszédságában lévő Nagykovácsi, vagy igény szerint online.

KORÁBBI MEGJELENÉSEK

Tájékoztatók
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Kövesd a közösségi oldalakat is! 

Gasztropszichológia Czecz Fruzsinával
Kattints a képre, és irány a Gasztropszichológia Instagram oldala! >>
Gasztropszichológia Czecz Fruzsinával
Kattints a képre, és irány a Gasztropszichológia Facebook oldala! >>