Czecz Fruzsina gasztropszichológus
Czecz Fruzsina gasztropszichológus
Czecz Fruzsina: Terítéken a lélek - Önismeret az ételek nyelvén
Terítéken a lélek - Önismeret az ételeken keresztül

Rólam


Szeretettel köszöntelek, Czecz Fruzsina vagyok. 2012-ben végeztem a Károli Gáspár Református Egyetemen pszichológusként, majd az ELTE szakirányú továbbképzésén szereztem tanácsadó szakpszichológus oklevelet. Itt kezdtem mélyebben foglalkozni a gasztronómia és a lélektan lehetséges metszéspontjaival - szerencsére akad bőven... 

A pszichológia mellett az írás is régóta fontos és örömet adó része az életemnek. 2013-ban elvégeztem a Centrál Médiaakadémia akkreditált újságíró képzését, ahol a nyomtatott és online sajtó világát is megismerhettem.

2020-ban néhány évre az Egyesült Államokba költöztem. Megtisztelő, hogy óraadó oktatóként a világ másik feléről online Gasztropszichológia kurzust tarthatok a Károlin. Közben én magam is újra hallgató lettem, a Center for Nutritional Psychology (Táplálkozáspszichológiai Központ) képzésein veszek részt. 

"Terítéken a lélek - Önismeret az ételeken keresztül" című gasztropszichológiai könyvem 2022 őszén jelent meg. (Megrendelhető: >>ITT)

Bármeddig tudom hallgatni az étkezéshez kapcsolódó történeteket és rajongok a szakácskönyvekért, gasztrofilmekért, főzőműsorokért. Meg a pogácsáért.

Hogyan dolgozom? 


Egyéni konzultációim és csoportalkalmaim során a fontos életeseményeket az ízek, ételek, étkezés felől közelítjük meg. Ebből játékos, szórakoztató, olykor pedig megterhelő, megható pillanatok születnek. A gasztronómia nyelvét mindannyian értjük. Segít feloldódni, megnyílni, és korábban nem ismert nézőpontból látni egy-egy eseményt. 

Mivel pályámat gyermekpszichológusként kezdtem, építek erre a tapasztalatra, és gyerekekkel, kamaszokkal, felnőttekkel egyaránt foglalkozom. 

Gyakori témák: önismeret fejlesztése; életvezetési kérdések; döntéshelyzet; veszteségélmény; stresszcsökkentés; kapunyitási pánik; fogyás-hízás; rendszertelen evés; válogatós, "rossz evő" gyerek; családi étkezések; étellel jutalmazás-büntetés.

 

KAPCSOLAT

Információ, bejelentkezés, együttműködési lehetőség: info@gasztropszichologia.hu

MEGJELENÉSEK

Tájékoztatók
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Kövesd a közösségi oldalakat is! 

Gasztropszichológia Czecz Fruzsinával
Kattints a képre, és irány a Gasztropszichológia Instagram oldala! >>
Gasztropszichológia Czecz Fruzsinával
Kattints a képre, és irány a Gasztropszichológia Facebook oldala! >>